Kush - Dr.Dre ft Snoop Dog , Akon


Elevens dag pics 19 - 20!

2011-01-19 Resturang + Bio
2011-01-20 Museum + Terakottaarmen

Fuck You.


Elevens val dag 2 höhöh

Hejj alla sötisar!
Idag vare skola klockan 8! Eller skola och skola.. Vi drog till Medeltidsmuseet med Kulturgruppen och fick en guidad tur av en äcklig, jobbig pedoguide som desutom stank hästballe. Efter att vi varit på museet i 60 MINUTER så blev det stadsvandring i Gamla stan som altså betyder att vi gick runt i Gamlastan med våran pedoguide som stannade var tredje minut och pratade i 10 minuter om varenda sak vi såg. Pust! Äntligen hemma och har träningsverk i hela kroppen men lite bilder här då.
pussOkram

GODNATT


Elevensval dag 1

Hejhej sötiizar.. eller inte,lol
nej men öhm idag ar frsta dagen på Elevens dag veckan och jag är med i kulturgrupeeen, så vi dansade afikansk dans som sagt väldigt kul..host, aja helt död i kroppen atm. Juste var i stan med Fillis och Erika som nu är här och ska sova över. Men nu ska vi kasta fiskmat på varann medan vi stoppar upp tamponger i näsorna.
pussOkram

Alex Says - Shame on me (Original remix)


Morning

Tjuu alla morgontrötta, elevensval veckans start idag. Frukost på skolan (wtf?) sen filmen ''Mumien'' .. och sen Afrikansk Dans i JB. Inressant dag.. lite bilder kommer senare om jag orkar ta några.. jäävligt trött idag känner jag höhö.. aja hare gött!
pussOkram

Jullovet 2010 - 2011


New new new

Ny design och header duudes! Inte det bästa men iaf lite förändring atm
pussOkram

Take over control - Eva Simons ft Afrojack


Home sweet Home

Tjo mothofockos. Igår kväll blev det gåården och sedan övernattning i stan hemma hos Fillis med Lisa. Spökhus Number one! , ugh ryser av tanken på den dära hisjäveln menmen just nu så är jag hemma med min lilla kusin Joy och myser.. skulle kanske giba men familjen kommer först, pusy .. buhu! aja hare bra
pussOkram

Veckans filmtips: ''Easy A''

Filmen handlar om en tjej som fejkar att hon blivit av med oskulden för att få status i skolan.
Men efter ett tag så märker hon att horstämpeln inte är det hon egentligen vill ha..

Lite så där.. tråk.

Hejhej inte skrivit på ett tag kände jag men inte gjort något speciellt på siståne förutom att PLUGGA huvudet av mig lol. Men igår så var jag och pluggade med Alexandra i handen där vi mötte upp Frida och Vickan.. och nu är Frida i marocko den lilla bajskorven.. menmen.. vet itne om det blir gården ikväll ska diskutera med min moder nu så en bild har ni bara.
pussOkram
Me atm

Random anger? Sadness? Fuckyness?

Du ska fan i mig inte lyssna på de som säger : '' lev med det'' för du ska inte bara Leva med det! Du ska fan i mig göra något åt saken, inte ge upp och se på medans det händer. Asså det är som om att de kallar dig svag, och liksom..vadå svag?! FÖRSÖK! Ge inte upp försök tills du får fram din vilja. Kämpa for fuck sake. Du är en jävla pussy om du inte gör något. Och vem fan vill vara en pussy? Så liksom..grow some balls...och typ skärp dig. Man kan om man vill.. eller hur?

Nattiii

Yo! Kom hem från gården för typ en timma sen. Sitter i sängenmed Fillis. Båda ny duschade och godluktande. Aja lova mamma att sova tidigt ( 00.00 ) höhöh. Aja bildd på oss atm och en sköön nattlåt.
Godnatt!

pussOkram

Jag och Fillis. PEDOBEARS.


HOFFMAESTRO - So do you

Lol, im back. Parttime. ;D

Visst har ni bara saknat mig för mycket men här är jag och jag är tillbaka! Sitter hemma med Alexandra, Erika och Fillis atm. Gården halvsju såklaaart. Hoppas på att få se KARINS HÅR. Din jäkel D:
Aja hörs nog senare nya saker på bloggen är: Veckans filmtips. Kanske dagensoutfit nån gång. öhm och MUSIK såklaart
pussOkram

RSS 2.0